Bilans:
- śniadanie: bułka wieloziarnista z masłem i serem pleśniowym i pomidor + gorzka herbata (282)
- przekąska: jabłko (60)
- obiad: fasolka szparagowa z bułką tartą + zielony soczek: szpinak świeży, jarmuż, sok pomarańczowy, sok z cytryny, imbir, banan, spirulina (220 + 246)
- przekąska: zielony soczek: szpinak świeży, jarmuż, sok pomarańczowy, sok z cytryny, imbir, banan, spirulina (246)
- kolacja: lody jagodowo-jeżynowe z nasionami konopi i kokosem (95)
- kolacja: herbata koper wloski
= 1089 kcal
Jak Ty bosko gotujesz! Kolorowo aż mam ochotę to zjeść 😁
OdpowiedzUsuńWow! Świetne! 😮😮 Wygląda super.
OdpowiedzUsuńPowodzenia! ❤❤
zagubionymotylek2018.blogspot.com