sobota, 1 września 2018

Bilans:

  • śniadanie: bułka wieloziarnista z masłem i serem pleśniowym i pomidor + gorzka herbata (282)

  • przekąska: jabłko (60)
  • obiad: fasolka szparagowa z bułką tartą + zielony soczek: szpinak świeży, jarmuż, sok pomarańczowy, sok z cytryny, imbir, banan, spirulina (220 + 246)

  • przekąska: zielony soczek: szpinak świeży, jarmuż, sok pomarańczowy, sok z cytryny, imbir, banan, spirulina (246)


  • kolacja: lody jagodowo-jeżynowe z nasionami konopi i kokosem (95)

  • kolacja: herbata koper wloski
= 1089 kcal



2 komentarze:

  1. Jak Ty bosko gotujesz! Kolorowo aż mam ochotę to zjeść 😁

    OdpowiedzUsuń
  2. Wow! Świetne! 😮😮 Wygląda super.
    Powodzenia! ❤❤

    zagubionymotylek2018.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń