piątek, 16 listopada 2018

Sałaciana wersja tacos (przepis)



Składniki:
- sałata rzymska
- batat/y
- jajko
- sos Sriracha lub ketchup
- avokado

Przygotowanie:
Przygotować frytki z batata/ów. Jajko usmażyć na patelni.
Sałatę umyć, a następnie odciąć niejadalną część. Avokado obrać
ze skórki i pociąć na cienkie plasterki. 
Gotowe!


4 komentarze:

  1. Wyglada przepysznie. Musze kiedyś zrobić. Pozdrawiam
    https://wygram-walke-marzen.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja kiedyś robiłam coś takiego jako lunch do szkoły. Było pyszne, ale powiem szczerze, że ludzie się na mnie dziwnie patrzyli 😂😂
    ~Mirabelle
    https://okruszkiwposcieli.wordpress.com/

    OdpowiedzUsuń