poniedziałek, 6 kwietnia 2020

Bilans:
  • śniadanie: owsianka: płatki owsiane bezglutenowe, siemię lniane mielone, jogurt sojowy waniliowy, jogurt kokosowy wegański, truskawki, chia + herbata zielona (437)

  • obiad: spaghetti: makaron bezglutenu, tofu, sos pomidorowy, bazylia + soczek Kubuś (910 + 288)
 przepis na tofu a'la mielone 
od ervegana trochę zmodyfikowałam
  • podwieczorek: kilka truskawek (20)
  • kolacja: złote mleko: mleko roślinne, kurkuma, imbir, miód, cynamon (225)
+ Witamina D
+ Witamina B12

= 1880 kcal


2 komentarze:

  1. Pyszności😍 Mam pytanie jesteś weganką?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hej :-)
      Nie jestem, ale dążę by nią być. Póki co jestem wegetarianką.

      Usuń